KONTAKT

ANDREAS NILSSON

Jag heter Andreas Nilsson och är en hängiven konditionsidrottare. Konditionsidrottare just därför att jag uppskattar att växla mellan löpning, cykling och simning; grenarna var för sig men framför allt sammansatt i triathlon. Under ett år blir det några stadslopp på 5 eller 10 km, någon halvmara och några triathlon.

Jag är diplomerad löpcoach och fördjupar mig fortlöpande i fysiologi och idrottsmedicin. Antingen på egen hand eller genom olika kurser. Jag hoppas kunna läsa ytterligare någon kurs under kommande år.

Med Nilssons löpning arbetar jag bland annat med Bankekinds löpargrupp, med individuella träningsprogram för löpare och instruktion av löpteknik. Jag skriver också träningsprogram för swimrun och triathlon. I ett samarbete med Aktivitus Linköping arbetar jag också som testledare för bland annat fysiologiska konditionstester. 


Jag fokuserar på dig som individ och dina erfarenheter och mål. Därför anpassar jag alla träningsupplägg efter dina förutsättningar och specifika önskemål. Det finns olika vägar för utveckling och tillsammans  hittar vi din väg.

Förutom löpcoach är jag också leg sjuksköterska, specialiserad i anestesisjukvård och jobbar kliniskt som anestesisjuksköterska. Jag är också medicine doktor inom anestesiologi och forskar på metoder och läkemedelsval för avslappning och smärtlindring. Därtill arbetar jag som adjungerad lektor på Medicinska fakulteten, Linköpings universitet.

TELEFON

Du når mig på 0704-417975.

ADRESS

NILSSONS LÖPNING
Ljungsborg Haga 1
585 93 Linköping