LÖPARGRUPP BANKEKIND

LÖPARGRUPPEN I BANKEKIND vänder sig till dig som vill träna löpning tillsammans med andra. Om du är nybörjare eller mer erfaren spelar ingen roll. Om du tar det lugnt eller springer snabbt som vinden har ingen betydelse. Kan du omväxlande gå och jogga så kan du definitivt delta.

Du guidas genom olika typer av intervallpass som innebär att du förbättrar din snabbhet, styrka och kondition. Intervallpass upplevs ibland som svåra att få till på egen hand, därför bockar vi av dom i grupp.

Träningen inleds med en genomgång om löppasset och hur man som deltagare kan anpassa det efter sina önskemål. Vi håller ihop gruppen inom samma område för ökad gemenskap och för att peppa varandra. 

SILVERPAKET

400 kr

Deltagande i löpargruppen under december och januari.
9 tillfällen med instruerad löpträning i grupp.
Beskrivning av varje pass via mejl för egen förberedelse.
Löpning varvas med löpteknik och styrketräning för hela kroppen.


Anmäl dig genom att skicka ett mejl till nilssonslopning@gmail.com märkt med SILVERPAKET

GULDPAKET

900 kr

Deltagande i löpargruppen samt
en timmes individuell instruktion av löpteknik och återkoppling för att du ska utveckla din löpning ytterligare. Under timmen får du direkt stöd i att korrigera detaljer i din löpstil för ökad effektivitet och minskad belastning.
 

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till
nilssonslopning@gmail.com märkt med GULDPAKET

AKTUELL LÖPARGRUPP: WINTER IS COMING 2020/21

START MÅNDAG 14 DECEMBER KL. 18:30 och 19:30
SAMLING VID BANKEKINDSKOLAN

KAN DU GÅ OCH JOGGA VÄXELVIS SÅ KAN DU DELTA I ÖSTERGÖTLANDS

ALLRA GOASTE LÖPARGRUPP

8 träningspass (måndagar) under december och januari samt ett långpass lördagen 19/12 start kl 09:00 eller 12:00.

Passen pågår knappt en timme 

OBS! Reflexväst är obligatorisk


Pga rådande pandemi och därav regeringens begränsning till max 8 personer vid offentlig tillställning (som en löpgrupp räknas som) är antalet deltagare för vintergruppen 14 löpare, fördelade på 2 grupper. Tidig grupp 18:30 och sen grupp 19:30. I händelse av att beslutet om max 8 upphävs fortsätter löpgruppen på ordinarie tid, dvs 19:30. 


Två par Salming Ispike (dam och herr) kommer att lottas ut under terminen. Ispike är en dubbad sko för trygg vinterlöpning på snö och is. Anmälan till löpargruppen medför kvalificering till utlottningen.

LÖPARGRUPPEN HÖSTTERMINEN 2020 (Corona-säker gruppbild)