LÖPARGRUPP BANKEKIND

LÖPARGRUPPEN I BANKEKIND vänder sig till dig som vill träna löpning tillsammans med andra. Om du är nybörjare eller mer erfaren spelar ingen roll. Om du tar det lugnt eller springer snabbt som vinden har ingen betydelse. Kan du omväxlande gå och jogga så kan du definitivt delta.

Du guidas genom olika typer av intervallpass som innebär att du förbättrar din snabbhet, styrka och kondition. Intervallpass upplevs ibland svårt att få till på egen hand, därför bockar vi av dom i grupp.

Träningen inleds med en genomgång om hur löppasset kan anpassas för att passa alla deltagare. Vi håller ihop gruppen inom samma område för ökad gemenskap och för att kunna peppa varandra. 

SILVERPAKET

400 kr

Deltagande i löpargruppen under HT 2020.
10 tillfällen med instruerad löpträning i grupp.
Beskrivning av varje pass via mejl för egen förberedelse.
Genomgång av löpteknik och löptekniska övningar inkluderas.


Anmäl dig genom att skicka ett mejl till nilssonslopning@gmail.com märkt med SILVERPAKET

GULDPAKET

750 kr

Deltagande i löpargruppen + löpstyrka
Förutom deltagande i löpgruppen får du ett 12 veckor långt program för styrketräning som du börjar med innan löpgruppen startar. Programmet syftar till att ge hela kroppen stabilitet och rörlighet för att du ska utvecklas som löpare. Eller bli en starkare löpare. Styrkan fokuserar på ben, mage och rygg.
 
Anmäl dig genom att skicka ett mejl till nilssonslopning@gmail.com märkt med GULDPAKET

HÖSTTERMINEN 2020

START MÅNDAG 3 AUGUSTI KL. 19:30
SAMLING VID BANKEKINDSKOLAN

10 träningspass under vecka 32 till 41.

Passet pågår drygt en timme inklusive uppvärmning.

OBS! Reflexväst är obligatorisk vid skymning/mörker.


Under höstterminen kommer konditionsträning och löpstyrka att tränas. Löppassen kommer som vanligt ha olika karaktär och kombineras med teknik- och styrkeövningar för att ge dig extra kraft inför höstens fortsatta träning. Naturligtvis behöver du inte alls ha inplanerade löptävlingar för att delta - springa för att bli trött är skäl nog!

Max 49 deltagare

OBS: All verksamhet följer Folkhälsomyndighetens råd ang aktuell pandemi

LÖPARGRUPPEN HÖSTTERMINEN 2019